Olahragawan Pemuda

Olahragawan Pemuda

Cara Ngevaluasi Olahragawan Pemuda Olahragawan

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Cara Ngevaluasi Olahragawan Pemuda Olahragawan

January 02, 2018 1

Ing 15 taun minangka wong tuan rumah, ana sing dadi masalah ing babagan masalah sing paling nyusahake aku ing sembarang titik yaiku ngatur mentri penindas. Anakku minangka murid kaping pitu sing seneng nggoleki bola tinimbang apa-apa ing planet, lan mentor iku ngimpi sing ala. Dheweke nguwuh-uwuh marang wong nom-noman, nyelehake bal kasebut, lan ngarani jenenge.

Ora ana sing bisa njaga mentor lan nganggep gaya. Kenapa? Padha khawatir mentor bakal njagong anak-anake utawa ngetokake wektu muter.

Minangka wong tuwa game- - utamane yen sampeyan dadi wong tuwa kanggo anak diwasa sekolah dasar utawa pusat - sampeyan kudu njamin anak-anak sampeyan gedhe. Sadurunge malah menehi tandha anak kanggo klompok, wis rampung cocok lan wicaksana kanggo ketemu mentor. Sampeyan kudu njaluk sawetara informasi babagan pemikiran lan carane ngatasi wektu muter.

Sing ora bisa sampeyan lakoni. Ora ana kasempatan yen pesaing sing isih enom saiki dadi bagean saka klompok, nanging ora katon dadi panjurung karo mentor, sampeyan kudu nglakoni ujian. Punapa mentor boten sabar kaliyan eksekusi pesaing panjenengan, tanpa mangertos punapa piyambakipun nindakaken? Apa mentor menehi pidana marang sampeyan, utawa harp ing campuran? Apa bocah sampeyan ditarik bali utawa tenang ing tengah mentor? Kasedhiya manawa iki bener, sampeyan kudu nggawe pamindhahan.

Sampeyan bisa miwiti kanthi mriksa stress karo mentor. Coba aja nguwuh-uwuh ing mentor, nelpon jenenge utawa ngucapake dheweke. Cukup kethip-kethip lan sumelang carane dheweke nanggepi. Ing pasa nalika anak mentor saya nyatakake, "Aku nyoba kanggo njamin wong enom sing cukup kuat kanggo main ing sekolah menengah lan sampeyan kudu mandheg ngresiki," Aku ora bungah. Wektu wis teka nemokake mentor liyane.

Yen sampeyan ora nemokake mentor liyane, sampeyan kudu nganggep klompok dhewe.
Read More